SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Заедно за щастливо детство

25/04/2024 – На 23 април стартира кампанията на KikkaBoo, Озон Ентъртейнмънт и SOS Детски селища България ?Заeдно за щастливо детство“. В рамките й за всеки продукт на KikkaBoo, закупен от Baby.bg и Ozоne.bg по време на кампанията, KikkaBoo заедно с Озон Ентъртейнмънт ще отделят по 1 лев за децата, за които SOS Детски селища България полага грижи.

Кампанията продължава до 7 май и в този период при покупка на която и да е от красивите и функционални бебешки и детски стоки на KikkaBoo, на клиентите се дава възможност да направят и самостоятелно дарение, добавяйки в количката си дарителски ваучер на стойност 1, 3, 5 или 10 лева.

Включете се и вие, подарете повече радост и надежда! Помогнете на повече деца в риск да растат в семейство и да бъдат обичани!

Кампанията се провежда за трета поредна година и до момента е събрала над 7000 лева. Събраните средства са в подкрепа на децата и младежите, които SOS Детски селища България подкрепя.