SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

SOS Детски селища България става част от международния проект “Go Teach” на DHL

11/03/2024 – В началото на 2024 г. DHL Express България и SOS Детски селища България подписаха договор за партньорство. То е част от международния проект ?Go Teach“ на DHL, като България е 56-тата държава, която става част от глобалното семейство!

В рамките на проекта в продължение на 2 години ще се организират поредица от дейности и инициативи, във фокуса на които ще бъдат младежите на възраст 14 – 24 години. Целта на проекта е повишаване на тяхната квалификация, меки умения и подготовка за пазара на труда. 

?Това партньорство ни радва изключително много, защото се фокусира върху младежите, техните компетенции и умения. Именно по този начин DHL ни помагат в нашата мисия да подготвим младите хора за техния независим и самостоятелен живот“, коментира Валерия Георгиева, Национален изпълнителен директор на сдружение SOS Детски селища България..