SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Пепко България отново застава зад SOS каузата

 

12/02/2024 – За пета поредна година Пепко България подкрепя децата в грижа на SOS Детски селища България чрез проекта „Нека да се учим и играем“. Това е най-веселият, най-желаният и същевременно полезен проект на SOS Детски селища, тъй като освен книги, учебни помагала, материали и курсове, включва любимите летни лагери, образователни екскурзии и културни мероприятия като кино, театър и концерти.

„Подкрепата на децата в грижа на SOS Детски селища България е дългосрочен проект и ангажимент на нашата компания. Ние искаме едно по-добро бъдеще за всяко българско дете, да растат здрави, образовани и щастливи. Децата са бъдещето на България и за това ние гледаме много отговорно на всичко, което правим за тях. Спортът, ученето на езици и компютърни науки им дава една добра основа независимо с какво искат да се занимават и в каква област искат да се развиват. В лицето на SOS Детски селища ние намираме един доверен партньор, с когото да вървим заедно по пътя към по-добро бъдеще“, сподели Ирена Тодорова, регионален маркетинг мениджър на Пепко за България, Румъния и Гърция.