SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Пак обрахме всички медали

25/04/2024 – На 23 април в София се проведе държавен спортен шампионат, организиран от Българска спортна федерация за деца и младежи в риск.

В състезанията по различните дисициплини взеха участие девойки и младежи от SOS Семеен дом ?Охрид“ и SOS Семеен дом ?Ильо войвода“  във Велико Търново, както и от SOS Семеен дом ?Чардафон“ в Габрово. Въпреки лошите метеорологични условия, всички участници се включиха в заявените спортове и заеха призови места. От индивидуалните спортове спечелиха два златни медала – на бадминтон и тенис на маса младежи, два сребърни медала – на лека атлетика и бадминтон девойки. В отборните спортове, се включиха в надпреварата по баскетбол и спечелиха: сребърен медал – девойки и бронзов медал – младежи.

Поздравявяме участниците за доброто представяне и им пожелаваме здраве, активни занимания със спорт и да са устремени към победата във всички житейски начинания.